Kategorier
Okategoriserade

Tack!

Tack alla deltagare och fakultet för en otroligt givande kurs 2023. Nu ligger alla föreläsningar ute under ”Föreläsningar”. Vi har fått in 45 kursutvärderingar och håller utvärderingen öppen lite till, all feedback emottas tacksamt. Bilder droppas i WhatsApp-gruppen.

Kör försiktigt och tveka inte att höra av er om ni har några funderingar eller frågor.

Anmälan för 2024 års kurs öppnar 1 november.

Kategorier
Okategoriserade

Utvärdering kurs 2023

Tack för ditt deltagande och engagemang i Katastrof- och skadehantering i Vintermiljö. Vi strävar ständigt efter att göra kursen bättre och är därför tacksam om du som deltagare fyller i följande utvärdering.

Kategorier
Okategoriserade

Välkommen

På söndag den 19 mars börjar 2023 års kurs i Riksgränsen. Du som deltagare har fått information på mail sedan tidigare. Vi börjar uppropet i Blå Salen på Riksgränsens fjällanläggning klockan 16.00. Varmt och kallt välkommen!

Du som inte kom med i årets kurs är välkommen att söka för nästa år, ansökan öppnar 1 november.

Kategorier
Okategoriserade

Anmälan stängd

Nu är anmälan för 2023 års kurs stängd. Besked skickas ut i mitten av december.

Kategorier
Okategoriserade

Anmälan 2023

Nu är anmälan för 2023 års kurs ute. Anmälan är öppen 1 – 30 november. Mer info om kursinnehåll och turordningsregler finns på den här sidan.

Kategorier
Okategoriserade

Utvärdering

Tack alla deltagare för en fantastisk kurs! Vi är tacksamma om ni vill hjälpa oss att göra kursen ännu bättre genom att fylla i utvärderingen 2023.

Kategorier
Okategoriserade

Frågor

Vi får många frågor just nu om coronatest. Som vi tidigare skrivit är det obligatorisk att kunna uppvisa ett Covid-pass för deltagande på kursen. Vi kräver inte något Covidtest inför kursen, däremot får man såklart inte komma om man känner sig sjuk eller förkyld.

Just nu lovas det väder i fjällen med hårda vindar och mycket nederbörd och tågen till Riksgränsen är inställda under helgen. Som det ser ut kommer vinden att mojna under söndagen och vägen troligtvis vara öppen. Vi uppmuntrar våra deltagare att planera sin resa: kontrollera väglag och status på trafikverket innan ni ger er ut i bil, planera för att det kan bli en lång resa och ta med varma kläder, mat och dryck i bilarna. Handla också med klokhet, är vägen stängd får vi skjuta på kursstarten, det finns luft nog i schemat att börja kursen lite senare vid behov.

Kategorier
Okategoriserade

Schema

Här finner du som deltagare schema för årets kurs. Observera att det är preliminärt och kan komma att ändras med kort varsel.

Kategorier
Okategoriserade

Anmälan 2022 stängd

Anmälan till Riksgränsenkursen 2022 är nu stängd. Besked kommer att skickas ut senast 15 december 2021. Anmälan till 2023 års kurs öppnar som vanligt den 1 november 2022.

Kategorier
Okategoriserade

Anmälan 2022

Välkommen med din anmälan till kursen Skade och katastrofhantering i vintermiljö 2022. Observera att kursen i år är öppen för AT-läkare i Region Norrbotten.