Kategorier
Okategoriserade

Inställd kurs 2020

Tyvärr har vi i år tvingats ställa in kursen Katastrof- och Skadehandläggning Vintertid, aka Riksgränsenkursen. Detta mot bakgrund av den endemiska spridningen av Covid-19, som säkert inte undgått någon. Beslutet har fattats i samråd med Region Norrbottens smittskyddsgrupp.

Vi vet att många har sett fram emot kursen, ett dylikt beslut är aldrig lätt att fatta och det är först i efterhand vi kommer ana om det var rätt eller ej, men nu är det vad vi har att förhålla oss till.

Självklart kommer de som blivit drabbade av den inställda kursen att vara bland de första att erbjudas plats nästa år, vi återkommer när det blir aktuellt.

Vi beklagar verkligen den uppkomna situationen och hoppas på att ses nästa år i stället!

Av Karna Johansson

Kursansvarig